Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Youtubról letöltött filmeket...

Ildiko1235 kérdése:

Youtubról letöltött filmeket a külön DVD lejátszó nem játsza le, se AVI-ban, se mpeg-be. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Felvettem a filmeket, mp4-ként a youtubról, átkonvertáltam mpeg-re, AVI--ra, és csak a gépen levő lejátszó játsza le, a szobai nem.Legalább 6 konvertálótt kipróbáltam, de semmi:(Nem értem az egészet. Win7-em van.
2012. nov. 26. 20:10
 1/9 anonim ***** válasza:
DVD lejátszo tipusa ?
2012. nov. 26. 20:18
 2/9 A kérdező kommentje:

Philips.

DVP3580, ennyit tudok:(

2012. nov. 26. 20:34
 3/9 anonim ***** válasza:
A konvertálók többsége külső kodeket használ!Telepíts valami csomagot!Ráadásul a konvertáló progikban ki lehet választani milyen kódolással akarod! Válaszd a divixet vagy xvidet! Vagy a dvd lejátszód nem játsza a divix videókat!
2012. nov. 26. 22:01
 4/9 anonim ***** válasza:

Rakjál fel a gépre egy divix és egy xvid kodeket

és utána csináld meg a tömöritést

[link]

2012. nov. 26. 22:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Ja és használd a format factoryt! Ott lehet variálni a beállításokkal!
2012. nov. 26. 22:03
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat! Azt is kipróbáltam, hogy más oldalakról vettem fel AVI filmeket és azokat lejátszotta, viszont a youtube filmek közül csak egyet játszott le a tízből a lejátszó.Gyanúm, hogy kompatibilítási gond van a lejátszó és a youtube közt. De akkor azt az egye miért játszotta le? Az ötleteket köszönöm, utánuk nézek, remélem sikerül:) Könnyebb dolgom lenne egy frankó torrent oldallal, ahol mindent megtalálok, és le is tudom játszani:)
2012. nov. 27. 09:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Semmi köze a kompatibilitáshoz

egyszerűen rosszul van beállítva a video convertálo

2012. nov. 27. 10:05
 8/9 anonim ***** válasza:

((youtube filmek közül csak egyet játszott le a tízből ))

Nézd meg ennek az egy filmnek a video és az audio

beállításait

majd hasonlítsad össze a másik 9 el

és megkapod a választ

2012. nov. 27. 10:07
 9/9 A kérdező kommentje:
A freemaket használom, és azt nem tudom, hogyan kell átállítani, volt, aviba, mpegbe, több variációba konvertáltam, semmi.Gond, hogy még annyira nem értek hozzá, hogy amit az utolsó válaszoló írt, megcsináljam:) de megpróbálom. köszönet a tanácsokért.
2012. nov. 28. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!