Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha vágólapra helyezek több...

Ha vágólapra helyezek több szöveget, akkor azokat vissza tudom valahol keresni?

Figyelt kérdés
A számítógépen vissza tudom keresni azt pl, ha egymás után több dolgot kimásoltam Ctrl+C-vel? Vagy van olyan program, amivel ez megoldható?
2012. nov. 24. 22:03
 1/10 anonim ***** válasza:

csak a legutolsót!

ahogy egy újabbat helyeztél a vágólapra, az előző azonnal törlődött!

A vágólap valójában egy átmeneti tároló, melynek tartalma vagy a memóriában, vagy a rendszert tartalmazó lemezen tárolódik. Az itt tárolt tartalom a legtöbb operációs rendszer esetében törlődik a számítógép kikapcsolása után.

A Windows operációs rendszerben a vágólap egy háttérben futó apró alkalmazás, ami szinte bármilyen adatformátum ideiglenes tárolásához használható.

>>>Sajnos csak egyetlen adatot tud tárolni,<<< ami maximum 2 GB méretű lehet....

[link]

2012. nov. 24. 22:06
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! És van esetleg olyan program, ami több kimásolt adatot is megjegyez?
2012. nov. 24. 22:10
 3/10 anonim ***** válasza:
legegyszerűbb: a NOTEPAD (Jegyzettömb)
2012. nov. 24. 22:13
 4/10 anonim ***** válasza:

de, ez is csak egyesével!

mivel ahogy írtam is már, ahogy a Ctrl+C lenyomtad, abban a pillanatban az előtte vágólatra helyezett másolni szándákozott (de nem Ctrl+V...Beillesztett) anyag, megsemmisül!

2012. nov. 24. 22:16
 5/10 anonim ***** válasza:

esetleg egy próbát meg ér:

[link]

2012. nov. 24. 22:18
 6/10 A kérdező kommentje:
Azt szeretném, hogy az egymás után kimásolt szövegek ne vesszenek el. De anélkül, hogy beilleszteném azokat jegyzettömbbe vagy Wordbe. Szóval, hogy olyan program van, amivel ez megoldható?
2012. nov. 24. 22:18
 7/10 anonim ***** válasza:
2012. nov. 24. 22:19
 8/10 anonim ***** válasza:

regisztráció nélküli, ingynes letöltés:

[link]

(külön, 64 bites és 32 bites verzió)

2012. nov. 25. 11:03
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! A Ditto-t kipróbáltam, működik:)
2012. nov. 25. 13:02
 10/10 anonim válasza:
hatalmas mennyiségű munkám szállt el. Éljen a mai nap! :((((
2014. febr. 10. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!