Milyen programok szükségesek újratelepítés után?
Azt szeretném kérdezni hogy újratelepítés után milyen programok szükségesek hogy a gép teljes értékű legyen?
(nem ilyen programokra gondolok pl: VLC,Böngésző,MEdia player, driverek stb. hanem hallottam valami installer meg ilyenekről!)
Köszönöm szépen!
Szóval nem "VLC, böngésző, driverek" Első kettő még csak-csak, de driverek nélkül aligha lesz teljes értékűen használható egy számítógép.
Amúgy meg egyéne válogatja, hogy kinek mi a teljes értékű gép. Egy videó vágónak például egy jó videó szerkesztő program nélkül semmit se ér a gép.
Valami installer izé. (Az installer magyarul telepítőt jelent, de ebbe ne menjünk bele)
Ez a két "installer" az általad kiválasztott programokat telepíti fel egy csomag keretében.
Drivereket viszont nem raknak fel, azt neked kell letölteni az alaplapod gyártójának a weboldaláról. Vagy az alaplaphoz tartozó lemezről telepíteni.
"(nem ilyen programokra gondolok pl: VLC,Böngésző,MEdia player, driverek stb."
azért írtam ezt mert ezeket tudom hogy kellenek!
És köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!