Tudnátok ajánlani photoshoppot?
Az (Adobe) Photoshop maga a program neve, nem egy hatású, a képszerkesztésé vagy vele kapcsolatos műveleté.
A lehető legjobb képszerkesztő a Photoshop, vagy annak ingyenes és magyar alternatívája a Gimp. Ettől már kevesebbet tudók: Picasa, Photoscape, Paint
a PhotoShop nem a legolcsóbb "játék".
Ez viszont teljesen ingyenes: [link]
Akinek fogalma sincs róla, hogy a PS maga egy szoftver neve, az szerintem nem fog vele boldogulni. És ez így is van jól!
Amúgy meg 300 000 Ft, minek az neked?
Én is Gimpet használok, de ezt mostanában találtam:
Nagyon ajánlom, a (nyilván gépi) magyarítása finoman szólva is tragikomikus, de a program kiváló, és nagyon kicsi (mondjuk 15-20 mega a másfél GIGÁS PSh-hoz képest). Mindent tud, ami egy hétköznapi halandó fotóihoz kell.
A Photoshopot azért szajkózza minden kamasz, mert villogni akarnak a világelső szuperprogrammal, mintha egy illegális szériaszám letöltése valami fú, de nagy húzás volna -- meg hát, eszük sincs arra, hogy mást is próbáljanak, mint amit egymástól hallanak. Kétségtelen, hogy zseniális program, de ennek a kiaknázásához legalábbis jól felkészült grafikusnak kell lenned. A paraszti ésszel belátható feladatok rendszerint éppolyan jól megoldhatók ingyenes programokkal. A Photoshopra félretett összegből pedig inkább vegyél négy jó gépet, és az egyiket add nekem az écáért...
Pardon, tévedtem. Az ajánlgatott Hornil Stylepix nem 15-20 mega, hanem 5. Kibontva.
Ami engem illet, gőzöm sincs, hogy csinálták.
A laptopon való retusálás háztájiban elmegy. Persze, hogy nemigen lehet a vérprofi kvalitást hozni, de meg kell mondjam, engem eddig semmiféle mellbevágó élmény nem ért, amikor LCD-képernyőn készült képet nyomtattam. Annyit ki merek jelenteni, hogy nagyjából az lesz a papíron, amit a monitoron láttál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!