Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Felraktam az Xp-t Vistára, és...

Felraktam az Xp-t Vistára, és gondok vannak. Aki tud segítsen légyszives!?

Figyelt kérdés

Az installálás format nélkül történt, csak szimplán xp cd-ről beboot és install.

A win indítása után az első hibaüzenet még az asztal megnyitása előtt: "A windows nem tudja létrehozni az ideiglenes profilkönyvtárat. Ennek oka lehet például az, hogy nem elegendőek a biztonsági engedélyei. Ha a próbléma továbbra is fennáll, lépjen kapcsolatba a hálózati rendszergazdájával.

Enter után a következő kis hibaüzenet: "A windows nem tudja betölteni a felhasználó profilját, de bejelentkeztette a rendszer alapértelmezett profiljával. RÉSZLETEK - A rendszer nem találja a megadott elérési utat."

Végül az Üdvözöljük feliraton kb 2 percig áll, majd betöltődik az asztal.

Viszont még rengeteg program amit telepítenék hibát csinál. Gyakorlatilag semmit sem lehet telepíteni rá, nod32-nél azt írja, hogy "Nem lehet hozzáférni a hálózati helyhez: ESET\\\\ESET NOD32 Antivirus." Még a windows frissítéseket sem engedi, nem kezdi el tölteni a netről, viszont van net mert a lapokat meg megnyitja. Cd-ről sem mennek. De ezeket már cska azért írom le mellékesként, mert a fő gondok valószínűleg már az indításkor jelentkeznek, ez már csak hab a tortán kb.

Én arra tippelnék hogy a formatálás megoldaná a gondot, de ha esetleg van más megoldás, ötlet, akkor azt szívesen fogadom! Köszi

2009. aug. 16. 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:
C:format XP reinstall (ahol a windows van azt format) csak úgy lessz jó próbáltam nekem sem ment lehet én vagyok a ülye hozzá de nekem így lett jó csak
2009. aug. 16. 16:27
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget, de ez az, amit - ha csak egy mód van rá - szeretnék elkerülni.

Valamikor régebben hallottam, hogy különféle windowsokat fel lehet rakni egy gépre és a bootoláskor ki tudom, választani, melyiket (XP, Vista, stb) akarom indítani!

Ezt szeretném most gyakorlatba átültetni!

Köszi a segítséget előre is!

2009. aug. 16. 17:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Csak a sorrend nem mindegy, XP után vista mehet és csinál Boot menüt, fordítva nem.

De vista helyett jobban jársz egy win7-el.

Mostmár csak teljes format és vissza az XP ez a megoldás.

2009. aug. 16. 17:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Persze ki tudod választani indításkor hogy melyik OP rendszert indítsa el HA 2 külön particiód van pl: 1 C:\meghajtó meg egy D:\ meghajtó és akkor C-re pl xp D-re meg vista így engedte nekem is
2009. aug. 16. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!