Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni? Driver San Francisco vagy GTA IV?
Figyelt kérdés
Nem tudok dönteni, hogy melyiket vegyem meg...2012. nov. 21. 20:19
1/6 anonim válasza:
Vagy a GTA3-at(San Andreas) elkéred ingyen tőlem:D Vagy vkitől:D
De am attól függ. H autózni akarsz akk talán a driver, bár a gta se rossz, és abba mást is tudsz. Am én a GTA-t venném meg sztem azt. De még halgass meg más embert is:D Én a drivert nem próbáltam, a gtaból azt a verziót se.
2/6 anonim válasza:
a gta-t nem lehet megunni a drivert meg egy 1hét alatt kijátszod és megunod
4/6 anonim válasza:
Tök más világ a kettő. Ha autókázni akarsz akkor Driver, ha bűnözni akkor GTA IV. Talán a Driver felé billen a mérleg a kisebb gépigény miatt. De a Te döntésed :)
5/6 Beni2002 válasza:
Szerintem a gta iv ved meg mert abba több dolgot lehet csinálni
6/6 Peti106 válasza:
Ha autós játékot szeretnél jobban akk a Driver, de ha GTA-t akk pedig a San Andreast válaszd. A GTA IV az egy kalap szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!