Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen progival tudom a...

Milyen progival tudom a legegyszerűbben feliratot csatolni filmhez?

Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 11:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Meglévő filmhez szeretnél betenni feliratot? Milyen a film...avi, dvd-video?
2009. aug. 16. 21:14
 2/6 A kérdező kommentje:

avi,xvid,& két részből áll

és a cím mellett ez áll:TELESYNC.XviD-ORC--> ilyen feliratot kell szereznem ugye?

2009. aug. 17. 10:44
 3/6 anonim ***** válasza:
mplayer...nem muszáj pont azt a feliratot, lehet, hogy más is talál a filmhez.
2009. aug. 19. 12:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát, én kb az összes videólejátszót ajánlani tudom, kivétel a windows media player..az nekem soha nem akarta megnyitni rendesen a feliratokat... szívemhez nőtt a Media Player Classic és a BSPlayer Pro változata, én csak ezeket használom...nem volt még film amit ne ettek volna meg...

jobb katt, felirat megnyitása és hajrá... BSben van lehetőség az időzítést is megváltoztatni így nemfeltétlenül kell az adott release-hez készült felirat, elég, ha passzol a film és utána behangolod...

2009. aug. 19. 14:21
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
2009. aug. 19. 15:46
 6/6 anonim ***** válasza:
neem windows media player, hnem Mplayer. Még codec se kell hozzá. A felirat ha le van maradva, vagy hamarabb megy a filmhez képest akkor még azt is tudod állítani. Nagyon jo kis progi.
2009. aug. 19. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!