Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Lehet használni a Windows...

Sorminator21 kérdése:

Lehet használni a Windows 7-et és a Windows 8-at egy számítógépen?

Figyelt kérdés
Régen használtam két Windowst egy számítógépen,más más hardon, mondjuk azok a 98-as és az xp volt, majd próbáltam az xp-t és a 7-est de a 7-es nem engedte használni az xp-t és arra lennék kíváncsi hogy valaki már próbálta felrakni egy gépre a 7-est és a 8-ast?

2012. nov. 21. 00:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Annyi a lényeg, hogy először mindig a régebbi windowst tedd fel, majd az újabbat. Megférnek egymás mellett, igen.
2012. nov. 21. 01:28
 2/5 belapus ***** válasza:
Még annyit, mindenképpen külön partícióra, esetleg külön merevlemezre.
2012. nov. 21. 11:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Főleg, hogy egy partícióra nem is lehet kettőt..
2012. nov. 21. 17:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Én azt tudom hogy más partícióra kell rakni de valaki próbálta már fel rakni a 7-est és a 8-ast?Én erre vagyok kíváncsi, mert nem akarok porul járni ha kipróbálom.
2012. nov. 23. 01:22
 5/5 tam623 ***** válasza:

Fel lehet tenni egymás mellé a W7 és W8-at, úgy hívják dual boot. Bootoláskor választhatod ki, melyik induljon el.

Én még tavasszal használtam így, hasonlóan hozzád, "tartotam a W8-tól". Pár hét használat után viszont töröltem a W7-et, mert nem volt

Ez az oldal elmagyarázza a hogyant: [link]

2012. nov. 23. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!