Milyen játék a DragonBall Z? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Én ps2-őn szeretném majd megvenni. Ha valaki játszott valamelyik részével (ps2-őn)akkor kérem részletezze.2009. aug. 15. 22:47
1/2 anonim válasza:
ha videokat akarsz megnézni rola hogy milyen is akkor youtube.com , vagy ird be a google -be
amugy a játék az egy anime(mese) alapján készült, inkább verekedős játék ba sorolják
2/2 anonim válasza:
hát ps2-re elég szép számban érkeztek Dragonballos game-k. én szinte minddel játszottam és szinte mind meg is van. De a legjobb a "Dragonball z Sparking! Meteor", ami a tenkaichi 3 japán változata. azért jobb mert ott még a zene is dragonballos, és sokkal élesebben mozognak a karakterek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!