Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen programmal lehet a...

Milyen programmal lehet a bőrt bebarnítani?

Figyelt kérdés
Ne csak programnevet írjatok légyszi, hanem egy linket is ahonnét letölthetem és azt is, hogy hogyan használjam a barnításra. Köszönöm
2009. aug. 15. 22:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Hogy mivan? oO
2009. aug. 15. 22:07
 2/8 anonim ***** válasza:

Photoshop. Olvass utána neten.

Egyébként ajánlom még figyelmedbe a "Solarium Pro v2.01" nevű programot is.

(gyökééér... tanuld meg kifejezni,hogy mit akarsz)

2009. aug. 15. 22:12
 3/8 A kérdező kommentje:
hát hogy barnább legyen a bőr a képen...van rá egyáltalán program?
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi második
 5/8 A kérdező kommentje:
most mért lennék gyökér??mond te hogyan fejezted volna ki magad?
2009. aug. 15. 22:13
 6/8 anonim ***** válasza:

Én mondjuk úgy, hogy: "van egy fénykép, amin rajta van xy, és azt szeretném elérni, hogy barnább legyen rajta xy bőre. Ezt milyen programmal lehet megoldani?"

Nah, hát én így, és akkor értem is, hogy mit akarsz mondani, illetve kérdezni :) Egyébként Photoshop vagy Gimp. Ezekkel lehet, inkább az előbbivel, de kell hozzá némi ismeret, keress rá neten, vmi fórumot bizti ki dob, én sajnos nem értek PS-hez. :) Jahm, s első válaszoló voltam :) És azért kérdeztem olyan bunkón (elnézést érte), mert komolyan, először arra asszociáltam, hogy a bőröd szeretnéd programmal barnítani. Nem tudtam, hogy ezt most viccnek szántad e :D

2009. aug. 16. 00:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Ulead Photoimpact.Abban találkoztam ilyen funkcióval./Beautiful Skin...vagy valami ilyesmi/
2009. aug. 17. 18:16
 8/8 anonim ***** válasza:
2009. aug. 18. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!