Windwos XP laptopra?
Figyelt kérdés
üdv van egy régi p4 es laptop volt rajta egy windows xp ,de német volt meg már ideje volt újra tenni... el is kezdtem..
1. telepítés már ott tartottam hogy 34perc van hátra a telepítőből,de ott kiírta hogy valamit nem talál próbáljam majd lefuttatni le OKoztam és onnantól 1órán keresztül azt írta ki hogy 34 perc van hátra így hát újraindítottam
2-13. telepítés a partíció formázása folyton félbeszakad.. nem tudok tovább menni mivel azt mondja formázni kell ... el vagyok itt akadva már próbáltam mindent 5 fajta xp lemezt is kipróbáltam.. esetleg valami ötlet hogy mit kezdhetnék ezzel? ...
2012. nov. 18. 14:56
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!