Hogyan tudom újra letölteni a Battlefield Play 4 Free-t?
Figyelt kérdés
Az van hogy pár hónapja letöltöttem a a Battlefield play for Free-t és letöröltem aztán.Most megint leakaorm tölteni de az van hogy amikor Play Now-ra nyomok akkor ezt adja be:INSTALL BROWSER EXTENSION.Mit tudok csinálni hogy tudjam használni?#Battlefield P4f #Battlefeidl play for free
2012. nov. 17. 15:01
1/1 anonim válasza:
Egyszerű! Töröld le az előzőt aztán töltsd le:D
Amúgy nézd meg mert lehetnek olyan mappák is amelyek a battlefield play 4 free rakott rá pl.:451032456152 nevű mappa.:D
Ezt érdemes lenne egy youtube vagy akármilyen videóbol kikutatni.Ez lehet a hiba... Vagy egyszerűen töröld ki a mappát ami ezeket az izéket rárolja.Ha ez sem megy akkor ürítsd ki a lomtárat!
Remélem sikerül,tudom ,hogy ez nem könnyű
De a végeredmény
m
e
g
é
r
i
:
D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!