Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudom leszedni a...

Hogyan tudom leszedni a windowst a gépemről? Nem engedi formázni a c lemezt. Légyszi gyors válaszokat

Figyelt kérdés
2012. nov. 16. 22:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát Windows-ban nem is tudod formázni a C:partíciót mert az a rendszeré! De nem is kell formázngatni külön, amikor telepíted azt a rendszert amit szeretnél akkor újra parítcionálod az egész merevlemezt!
2012. nov. 16. 22:17
 2/7 A kérdező kommentje:
de nem szeretnék rá telepíteni semmilyen oprendszert, csak le akarom róla törölni ami most rajtavan, tehát a windows xp-t...
2012. nov. 16. 22:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Tedd be a vinyót egy másik gépbe vagy te bele egy usb rackbe vagy bootolj linux live cdről vagy windows pe-ről.
2012. nov. 16. 22:23
 4/7 A kérdező kommentje:
laptopról van szó :D
2012. nov. 16. 22:25
 5/7 anonim ***** válasza:
nem értem. Van xp a gépen, törlöd de nem megy fel helyette semmi? adatként akarod használni a hdd-t?
2012. nov. 16. 22:26
 6/7 tabaki ***** válasza:

Én se értem, de lehet rendszerlemezről fdisk vagy még jobb valami live linuxlemez: GParteddel vagy effélével úgy particionálod, formázod a vinyót, ahogy akarod.

Az mondjuk engem is érdekelne, mihez kezdesz az üres lemezzel.

2012. nov. 16. 22:38
 7/7 anonim ***** válasza:
magyarul: amíg használod az xp-t addig nem tudod letörölni mert használatban lévő fájlt nem fog engedni törölni. egy másik oprendszert kell elindítanod (pl egy cd/dvd-ről) és akkor már nem lesz használatban az xp-d és minden akadékoskodás nélkül egy pillanat alatt lekapja neked a c: meghajtót
2012. nov. 16. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!