Mostanában hogy minden x360-as játék többet foglal mint amennyi ráférne a dvd-re mindenki JTAGot csinál a konzolnak vagy van erre valami spéci technika?
Nem csinál mindenki JTAG-ot, van speciális technika.
Nem mindenki tolvaj cigány, mint te, hanem elmennek és megveszik a játékot.
Minek megvenni.
Nem mindenki gazdag.
A gazdagok meg megérdemlik,hogy lopjanak tőlük még pedig azért mert ők akik tudnának segíteni a szegényeken meg az éhezőkön nem teszik.
Mert aki a pénznek él az irigy és gonosz mert a pénz csak egy fegyver ami arra jó,hogy az országokat és így az embereket is irányítsák velük a k*** zsidók.
Ezermilliárdokban gondolkoznak a világ háromnegyede meg szegény aztán basznak rá.
Gazdagtól lopni szabad!
Éntőlem egy játékért ne akarjanak pénzt kérni.Vagy ha kér jól van kérjen de ne egy milliomos!Egy milliomos ne akarjon 50 elszedni a szegényektől olyanoktól akinek csak kajára jut.
http://www.youtube.com/watch?v=PCHOW2yfFWg
Milyen hülyén hangzik ez:
Annyi pénz van a világon,hogy minden embernek a földön milliók jutnának dollárban és mégis a háromnegyede a világon lakta embereknek szegény.lol.
Pénzügyi gondokkal küszköd egy ország? Ez butaság!
Nincsenek pénzügyi gondok mert a pénzből van elég.
Itt irigység van és gonoszság.
Nevetséges ez az egész ami megy ezen a bolygón.
Remélem kihal az egész faj!
Eredeti játékokat szoktam venni, nem vagyok gazdag, megkeresem az árát. Augusztus utáni xbox-om van és ezért. Úgy tudom még nem lehet flashelni,de ha meglesz a technika én sem fogok költeni 10.000-et egy játékra! Teljesen elszálltak az árakkal! Nem értem meg, ha nem áraznák túl az új játékokat teszemfel lenne átlagosan 4/5000 Ft egy új játék, arra nem gondolnak, hogy kevesebben falasheltetnék ki, így több bevételük lenne?
Az meg durva, hogy (most nem nevezem meg, hogy melyik játék) Pc-n 20Gb, Xbox-ra feltelepítve meg 3,6gb-ot foglal! Komoly :) Ez valami új tömörítési forma(eredeti játék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!