Ajánlatos erre a Windows 7?
Figyelt kérdés
Intel Pentium 4 3,4 GHz
1,5 GB DDR 400MHz
Ati Radeon X1300xt 256MB DDR3
Win7 32bit menne rajta? vagy maradjon az xp?
2012. nov. 15. 17:28
1/6 sotihasznalo válasza:
miért ne menne? egyedül amit többet igényel mint az xp az a RAM asszem 1 gb a minimum win 7-nél és 512 xp nél (de 1 gb RAM az már sztem manapság mindennek az alapja)
én úgy gondolom nyugodtan ráteheted úgyis manapság mindent win 7 re írnak meg (meg nemsokára win 8 ra)
2/6 anonim válasza:
Csak arra figyelj, hogy win7 illesztőprogramok legyenek hozzá. Bár a win7 már elég sok mindent felismer magától is.
3/6 A kérdező kommentje:
aha értem, de játszani is ugyan úgy tudnék mint XP-n? Vagy mivel a Windows megeszik 1GB ramot így 0.5GB maradna játékra? Köszi a válaszokat!!
2012. nov. 15. 17:36
4/6 anonim válasza:
Hát játszani ugyanúgy tudnál, mivel ezen a kőkorszaki gépen, nem hinném , hogy futnának a legújabb játékok
5/6 anonim válasza:
Attól függ mivel akarsz játszani.
1 gigát azért nem eszik meg a windows, nekem most 540 megabájtot használ úgy hogy 1-2 segédprogram fut a háttérben.
6/6 A kérdező kommentje:
oké, köszi a válaszokat! ;)
2012. nov. 15. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!