VAn olyan program amivel képet lehet mixelni?
"Photoshop! alap"
Ez aranyos... mennyi most az ára? Hét-nyolcszázezer?
Ez az alap, addig ne is álmodj róla...
Ingyen meg a Gimp, hát persze. De van még egy pár réteges, mint a Chasys Draw, Pixia, több nem jut eszembe, de úgyis a Gimp a legjobb...
"Kedves" tabaki!
Tán te minden programot, játékot, operációs rendszert megveszel? Kétlem... Ha így lenne akkor egy halom pénzt csak erre költenél el... Torrent oldalakról le lehet tölteni ingyen.. Sőt még torrent nélkül is le lehet tölteni... -_-"
Látom nagyon bölcs vagy....
Kedves Anonymus!
Nem. Van egy régről maradt XP-m, amelynek kétséges a jogállása, elismerem. Ezen kívül linuxot, és mindkét oprendszeren szabad programokat használok. A profi grafika világában vannak olyan feladatok, amelyeket nem lehet PS nélkül megoldani, vagy legalábbis sokkal nehezebben. A kérdés feladata nem ilyen, hanem egy alapszintű nudli.
Az kinek-kinek magánügye, hogy használ-e lopott progit, de sztem legalábbis illetlenség másnak élből ezt ajánlani, kivált olyan esetben, amikor létezik éppolyan jó ingyenes megoldás, nem beszélve arról, hogy a saját hozzáértését kérdőjelezed meg azzal, hogy ágyúval lősz verébre.
+ bocs: hozzáértésedet... stb.
De nem is emiatt ugrottam vissza.
Mi az, hogy le lehet tölteni? Persze. Gondolod, ezt nem tudtam eddig? De attól még nem lesz jogtiszta. Csak remélni tudom, hogy egyszer a te munkád eredményét is Csáki szalmájának fogják tekinteni valaha, hogy megsejtsd, miről beszélek.
Többé-kevésbé becsületes ember akkor lopjon csak, ha muszáj, ne akkor, amikor teheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!