Hogyan? Képeslapküldő oldalt szeretnék késziteni, segits légyszi köszönöm:-)
Miért? Mi célból ? Több tucatnyi van már. Egyik jobb mint a másik. Gondolod, hogy labdába tudsz rúgni ?
Azért, HAJRÁ !!!
mi célból? szórakozásból, és ingyenesen. szeretnék egy olyan honlapot késziteni, rengeteg sok szép képeim vannak, és ezeket a képeket feltenni képeslapküldésre, hogy bárki aki szeretne küldhet ezekből akinek akar.
köszi.
Kispofa75 "Több tucatnyi van már. Egyik jobb mint a másik."
én sajna egyet sem találtam, pedig jóideje keresgélek.
"én sajna egyet sem találtam, pedig jóideje keresgélek."
Kérdező! Hallottál már a Google-ről??
Tudod, az a "kereső izé". Beírod "képeslapküldő" és az első húsz találat ilyen oldal lesz. Hitted volna???
"Fehersrac "én sajna egyet sem találtam, pedig jóideje keresgélek."
Kérdező! Hallottál már a Google-ről??
Tudod, az a "kereső izé". Beírod "képeslapküldő" és az első húsz találat ilyen oldal lesz. Hitted volna"
Köszi a jóindulatod, és a hsz-ed. kellemes hétvégét!
[link] index.php
Ez mind, mind ingyenesen használható online képeslapküldő oldal. Az alapelv nagyjából ugyan az, mindegyiknél: Kiválasztod a kategóriát. Azután a neked tetsző képeslapot, és klikk a küldésre. ott ugyan úgy megcímezed, mint egy postai képeslapot, csak E-mail címmel kiegészítve. És elküldöd. Van némelyik oldalon olyan lehetőség, hogy saját fényképet, vagy fénykép részletet lehet küldeni. Némelyikért SMS-ben pénzt kérnek. Mármint azokért amelyeken a saját fotód szerepel. Ezekkel nem kell foglalkozni. Úgy sejlik, hogy amelyik oldal regisztrációhoz kötött, az sem nagyon komoly , fél perc az egész és egy cím-nél többre nincs szükség. Továbbá , lehetőség van a képeslaphoz zenei aláfestést is tenni, stílus, és hangulat szerint. Köszönöm a privátba küldött részletes magyarázatot.
Kispofa75
Köszönöm szépen:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!