Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy lehet ezt kikapcsolni...

Hogy lehet ezt kikapcsolni utorrentben? (kép lent)

Figyelt kérdés

[link]

Nemrég jelentek meg ezek az sz@rok.Nem kérdezett rá,csak megjelent,eddig nem csinált ilyet,hogy lehetne kicsinálni ezeket :D ?

2012. nov. 7. 21:10
 1/9 anonim ***** válasza:

Ez lehet a program buktatója, ami miatt elfordulnak tőle.

[link]

[link]

Egyelőre várj amíg kitalálnak rá valamit, vagy a fenti alternatívákból használj valamit.

2012. nov. 7. 21:14
 2/9 anonim ***** válasza:

Vagy telepíts fel egy régebbi verziót, mondjuk a 3.1.3.27498 stabil verziót.

[link]

2012. nov. 7. 22:23
 3/9 Kovács Pistike01 ***** válasza:
Előbb-utóbb egy unatkozó informatikus úgyis kihívást fog látni benne, és eltávolítja belőle. Lásd adblock plus böngésző plugin, korábban msn-hez a-patch. Egyébként nem olyan zavaró az a kis reklámcsík.
2012. nov. 7. 22:32
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket!

Szerintem az lesz,hogy a régebbi verziót rakom fel,de az az igazság,hogy nem nagyon szeretek leváltani valamit,ami már megszoktam,ezt is a megkérdezésem nélkül frissítette az utorrent(!)Bár igaz,nem most.

Utolsó-Azért engem eléggé zavar,főleg mert nem vagyok oda ezért a facebook mániáért :)

2012. nov. 8. 14:03
 5/9 anonim ***** válasza:

Nálam a 3.2 (még?) nem ilyen, és az nem olyan régi a 3.2.2-höz képest.

Nem a Facebook a lényeg, hanem hogy hasznos területeket képesek reklámnak átadni, és azt nem lehet (még) felülbírálni. Főleg úgy, hogy van a programnak fizetős (pro) verziója is, úgyhogy aki akar pénzt adni a cégnek az megteheti.

2012. nov. 8. 14:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Belépsz a beállításokba ott a haladóra majd a szűrőbe beírod hogy sponsored és amit kidob azt beállítod hamisra majd ujraindítod és kész...
2012. nov. 30. 21:09
 7/9 Kovács Pistike01 ***** válasza:
Köcsögöm széken. :)))
2012. nov. 30. 22:19
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,utolsó előtti válaszoló :)
2012. dec. 1. 09:57
 9/9 László Viktor válasza:

Részletes leírás az eltüntetéséről itt:

[link]

2012. dec. 27. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!