NFS Underground 2-ben miért nem kapok új versenyeket? (lent)
a 3 városrészben kaptam versenyeket és ezeket megnyertem,majd kihívtam versenyzoket és ezeket is megnyerem és már nincs verseny a térképen és ki sem hívhatok senkit,mert nincsenek versenyzok
biztos hogy nem vittem ki 100%-ra mert néhány auto még nem elérheto(autolistát olvastam) és a garázsban is a 4-es és 5os autohely zárva van
A szazalekot asziszem f4v f5 es ott majd mutatja asziszem game played :S
Elozo voltam!!!
Szia!
Én is ugyanebben a cipőben járok!
Felraktam egy hete a játékot, aztán most az van, hogy nem ad be versenyeket!
Ez azért van, mert nem a lehető legújabb verdával vagy!
Vegyél egy új autót, tuningold fel maxira, és akkor bejön majd 1-2 fotózás és utána kapsz újra versenyeket!
De ha ez esetleg nem jönne be, akkor:
Jump to garage->World map->ezeken felvannak osztva a régiók és írja, hogy melyik versenyt csináltad már meg (completed) és hogy melyikeket nem (Not completed)!
Ezeket elkezded csinálgatni, és előbb végigviszed!
Haliii
Én 83%-nál tartok és nincs már semmi bot versenyző se versenyek. És nem tudom mit kéne tegyek. Az összes kocsim 7.00 értékelés fölött van s nem kaptam így sem semmit és vettem új kocsit azt is feltuningoltam vettem Hummert is azt is és semmi. Nem kapok már semmit!!
A várostérképen is meg csináltam mindent!
Valaki tudna segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!