Miért nem tudok windows8-ba msn-t telepíteni?
Figyelt kérdés
Bármelyiket próbálom felrakni mindig azt írja, hogy egy újabb verzió már telepítve van. De én nem találtam semilyet...2012. nov. 6. 14:17
1/4 anonim válasza:
Nem biztos, hogy készült hozzá, de úgy keress rá, hogy Win 8-ra
2/4 anonim válasza:
Pont tegnap olvastam, hogy a microsoft felvásárolta a skype-ot, és azt tervezik, hogy jövő év elejétől egybeolvasztják az msn-nel, így az msn mint különálló program megszűnik. Valószínűleg ezért nincs az új operációsrendszerben. Viszont skypera be tudsz jelentkezni msnes emailcimeddel illetve be tudod hozni létező skype fiókodba a régebbi msnes partnereidet, és "csevegni" így is tudsz velük. Ha végképp nemmegy az élet msn nélkül,akkor ebuddy.com
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
Ez a Skype-os megoldás egész elfogadható.
2012. nov. 7. 14:02
4/4 anonim válasza:
én fel tudtam tenni az msn-t is a get.live.com oldalról tudod letölteni a live messengert. De valóban a skype lesz csak idővel és az msn-t teljesen meg fogják szüntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!