Mit tegyek, ha a DivX és a Windows Media Player is lejátssza a videót, de hang az nincs?
Figyelt kérdés
Most kaptam egy laptopot, letöltöttem egy filmet, azonban, ha megszeretném nézni, mind a Windows Media Player, mind a DivX kiírja: Audio Format Not Supported. This file contains a track in the Dolby AC3 Audio (Code "8192"). You may need to install a Direct Show Decorder for this audio format stb. ennyi a lényeg belőle. Angolul tudok, a Direct Show Decordert letöltöttem, telepítettem, a videót lejátssza, de hang az nincs. Nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz, valaki segítsen :D2012. nov. 6. 11:33
1/4 anonim válasza:
1 vlc letöltöd telepited
2 k-lite kodek pak
2/4 anonim válasza:
A jelen esetben elég egy AC3 filter telepítése,
de én is azt javasolnám hogy telepíts fel egy olyan lejátszót, ami kodek csomagok nélkül is lejátszik mindent.
Ilyen az előttem említett VLC player, vagy például a KMPlayer is.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, elég volt telepíteni a vlc-t. :)
2012. nov. 6. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!