Milyen videó szerkesztő programot használjak?
Figyelt kérdés
Ingyenes legyen és csak annyira szeretném használni ,hogy képes az egész videó+ tudok hozzá zenét adni2012. nov. 4. 14:09
2/2 anonim válasza:
Ha tényleg csak képeket akarsz rakosgatni és zenét aláfesteni, akkor én a PhotoStory nevű programot ajánlanám. Nagyon egyszerű a kezelése, bár nem is tud túl sok mindent. Ingyenes, van magyarul is.
Nem tudom hogy én annak idején honnan töltöttem le, már évek óta sokkal komolyabb videószerkesztő programokat használok. Most csak gyorsan beírtam a googleba és azt adta ki, de kereshetsz másikat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!