Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nincsen elsímítás a GTA...

Miért nincsen elsímítás a GTA IV-ben?

Figyelt kérdés
Nagyon irrítáló az, hogy hiába van maxon a játék de látom a textúra éleket ... :\ Valaki megtudja mondani,hogyan aktiválni?

2012. nov. 4. 11:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért nincs benne élsimítás mivel a játék egy Xbox 360 portolás. Menj fel erre az oldalra: [link] és szedd le az injectSMAA v1.2 nevű módot. Tömörítsd ki a módot, (ha Windows XP van a gépeden, akkor csak a d3d9 mappából másold át a fájlokat a GTA IV mappájába), (ha Windows Vista vagy 7 van a gépeden, és DirectX 9-es a videokártyád, akkor csak a d3d9 mappából másold át a fájlokat a GTA IV mappájába, de ha DirectX 10-es vagy DirectX 11-es a videokártyád, akkor a d3d10 mappából másold át a fájlokat a GTA IV mappájába) (de amúgy ha Windows Vista vagy 7 van a gépeden, akkor bármelyik módot használhatod) de ettől a módtól megnő a gépigény is!
2012. nov. 4. 18:52
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! megprobálom !!!
2012. nov. 5. 21:33
 3/13 A kérdező kommentje:
Bemásoltam oda ahogy kérted, Win7em van és HD 7770-em és nem segített, ugyanuyg fut :S
2012. nov. 5. 21:48
 4/13 A kérdező kommentje:
Minden távolról recés.
2012. nov. 5. 21:49
 5/13 anonim ***** válasza:
nem biztos hogy az a baj hogy másvalamiből lett a játék pcre alakitva ha jól értem az előző válaszolót. lehetséges hogy a videókártyád nem támogatja az élsimitást és azért nincs ott a menü nekem is amikor még gyenge volt a videókártyám a san andreas idejébe akkor nekem se jelentek meg ilyenek hogy vizuális fx minőség, élsimitás stb nekem mondjuk azért mert gyenge volt tényleg a kártya hozzá, de ha neked erős a kártyád akkor driver hiba is lehet.
2012. nov. 20. 09:18
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem támogatja a videókártyám? azt hogy? ha elfut nekem a Black ops 2 is maxon full elsímítással és úgy elvan simitva, h nagyon jól néznek ki a textúrák szélei. :D. Am HD 7770-em van. nem hiszem h gyenge az :O
2012. nov. 20. 15:22
 7/13 anonim ***** válasza:

mert vagy a régi patch van rajta, vagy nincs patchelve.

[link]

töltsd le telepítsd, és akkor már lesz a grafikai beállításoknál Anti-aliasing.

Még élethűbb grafikáért töltsd le a gta iv icenhancer 2.-et, de ezek a fent le írt patch kell.

2012. nov. 21. 12:57
 8/13 A kérdező kommentje:
1.0.0.0-tól fent van 1.0.70-ig a patch !
2012. nov. 21. 14:03
 9/13 anonim válasza:
Nekem a laptopomban nvidia videokártya van, az asztalra jobb gomb és megnyitom a beállításokat, van olyan hogy FXAA, azt kell bekapcsolni. Elvileg az AMD is támogatja ezt, bár ez az élsimítás csak utólagos, nem lesz olyan jó a végeredmény mintha a játékban erre lehetőség lenne. Ha nem találnál ilyen beállítást, akkor próbáld meg frissíteni a videokártyád driverét.
2013. jan. 4. 19:14
 10/13 anonim válasza:
Vagyis nem biztos hogy FXAA, valami élsimítás beállítást keress az a lényeg.
2013. jan. 4. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!