Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nem tudom Letörlni a java-t!...

Nem tudom Letörlni a java-t! Mit tegyek? Lent bővebben.

Figyelt kérdés

Szeretném letörölni a java programot de nem megy. Akárhányszor újra akarom telepíteni azt írja ki hogy " Error". Ha le akarom törölni azt írja ki "végzetes hiba történt a törlés során" és ez mindig így van..

Már újra telepítettem a windowsomat de a program még mindig ugyan úgy rajta van a gépemen.

Mit tegyek?

2009. aug. 12. 00:41
 1/10 A kérdező kommentje:
Esetleg tudtok olyan programot ami hasonló a javahoz?
2009. aug. 12. 00:41
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha leformáztad Windows telepítés előtt a géped, akkor NEM lehet rajta a gépen, hacsak te fel nem telepítetted.

Magától nem települ.

Revo Uninstaller-rel próbáld meg leszedni, tuti segíteni fog:

[link]

2009. aug. 12. 02:03
 3/10 A kérdező kommentje:

Sajnos nem segített..

Az van hogy a vezérlőpultba van a Java program.

Amikor törölni próbáltam azt írta ki hogy: " Nem található telepítőcsomag!" Nem tudom hogyan lehetne megoldani ezt a problémát...

2009. aug. 12. 02:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Töröld ki a programfiles-ben lévő mappáját. Ha ott valamelyik cuccot nem engedi az töröld unlockerrel.
2009. aug. 12. 05:02
 5/10 A kérdező kommentje:
Így se engedi...:S
2009. aug. 12. 05:13
 6/10 A kérdező kommentje:
Esetleg nem tudtok olyan programot ami hasonlít a Java-hoz?
2009. aug. 12. 05:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Sajnos nem ismerek ilyen programot.Próbáld a CCleaner programmal elsőnek berakni a törlendő fájlok törléséhez majd akkor próbáld törölni.Én így törlöm pl az írásvédett vagy töredezett fájlokat:d
2009. aug. 12. 10:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Mi az a java program? Jézusom. A java egy programozási nyelv. Van neki fordítója, virtuális gépe stb.
2009. aug. 12. 11:07
 9/10 anonim ***** válasza:

A Revo Uninstallernél, amikor rákattintasz az Eltávolításnál, és kiírja, hogy nem található telepítőcsomag, akkor nyomj a TOVÁBB-ra és megkeresi a JAVA fájljait és rendszerleíró-adatbázis bejegyzéseit.

Tesztelve.....

2009. aug. 13. 00:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Ha törölni akarom akkor csak azt írja ki h "ok" és semmi nem történik...
2009. aug. 14. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!