Egerecske kérdése:
Milyen programmal csinálják hogy szabad szemmel lehet látni a növények növekedését? (lent)
2012. nov. 3. 19:03
1/13 A kérdező kommentje:
Bocsi,, ezt elfelejtettem : kb 4:30 nál látható
2012. nov. 3. 19:05
2/13 anonim válasza:
Ezt már kérdezted, én leírtam. Mivel más nem válaszolt rajtam kívül így talán úgy ahogy írtam...
3/13 A kérdező kommentje:
igen , neked naygyn köszönöm a választ,, bár h kiteszünk egy kamerát és várunk , picit kételkedem h így lenne,, azt lehet h tévedek. Gondolom hátha mond valaki még újat,, ,, :)
2012. nov. 3. 19:12
4/13 anonim válasza:
Igen. Nagyon időigényes és macerás, de lehet hogy van rá olyan intelligens progi, de kétlem...
Ha valaki tud ilyent remélem leírja...
5/13 A kérdező kommentje:
ezért nehéz így elképzelni, h várni egy kamerával heteket , hónapokat. Az idő még ok, de mekkora tárkpacitás kell a felvételeknek, ráadásul az aksi se bírja a készülékben ilyen sokáig.
2012. nov. 3. 19:20
6/13 anonim válasza:
Ezeknél 30 percenként vagy naponta készül egy kép. Így tudnám elképzelni, persze lehet hogy hülyeség és trükk az egész...
7/13 anonim válasza:
Ez pl úgí készült, ahogy írtam : http://www.youtube.com/watch?v=3Ivi0iNlWw0
9/13 A kérdező kommentje:
2012. nov. 3. 19:29
10/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!