Nem válaszol a Mozillám. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Most telepítettem újra a laptop-at, Windows 7 Home Premiummal, és a laptop saját drivereivel. na már most ezekhez még hozzáraktam az alap programokat. Avast, deamon tools, adobe raider, adobe flash player, winrar, nekem a skypot, utorrentet, és a Mozillát használom. a google chromot alapvetően feltette nekem az Expoler mellé, de mindig a mozillát használom. azért telepítettem újra mert 10 másodpercenként mikor új lapot töltöttem be, nem mozdult az egér és utána elhalványult, kiírta nem válaszol aztán megint futott tovább. Teljesen hozzá nem értő vagyok. nemtudom mi lehet a baj?????2012. nov. 3. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!