Miért nem működik nálam a Mozilla Firefox?
Figyelt kérdés
Már több verzióját is letöltöttem, egyik sem indul el. Hiába próbálom megnyitni, egyszerűen nem tölt be még a kezdőlap sem! Mi lehet a baj? Esetleg nem kompatibilis a Windows vistaval?2012. nov. 2. 19:03
1/4 anonim válasza:
Eddig még nem haszáltál ffox-ot Vistán? Egyáltalán miért Vistát használsz? Annál még a régebbi XP is jobb.
2/4 A kérdező kommentje:
Eddig Google chrome-ot használtam. Azért vistam van, mert ezt telepítették a gépemre, nem értek hozzá, hogy mi a legjobb operációs rendszer. Lány vagyok, csak az alap dolgokhoz értek a számítástechnikában, úgyhogy nem tudom újratelepíteni.
2012. nov. 2. 19:20
3/4 anonim válasza:
hát tényleg jobb az xp én se merem használni a xp én felüli op rendszereket mert könnyebb a használata könnyebben megtalálsz mindent amit keresel kb ennyi
4/4 Karesz6969 válasza:
Takaríttasd le a Vistádat, nem egy jól sikerült oprendszer. Win7-tel semmi gondod sem lesz ilyen és más téren sem.
Az, hogy egy nyamvadt Mozilla nem indul az röhej...akkor valószínű nem csak az nem megy ill. gyanítom, sok a rendszernek kellő segédprogram is hiányozhat a gépedről vagy többszörösen lett telepítve-törölve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!