Borderlands 2 Coop?
Sziasztok !
Tegnap és tegnap előtt játszottunk az egyik barátommal Borderlands 2 Coop ot . Először hamachival próbálkoztunk azzal csak nehezen tudtunk egymáshoz csatlakozni , volt amikor egyáltalán.
Ezután kipróbáltuk a tunngle nevű programot , amivel nagyon egyszerűen tudtunk csatlakozni , igy hát ezt használtuk.
A mai nap folyamán úgy gondoltuk feltesszük az 1.1.1 es patchet ( + DLC ) .
Amiután ezt felinstalláltuk nem tudtunk egymáshoz csatlakozni ... tettünk fel újabb updateket is egészen a 3-mas ig , de ekkor már a játék sem indult el. Újratelepítettük a játékot , és a tunngle -t is , de nem tudtunk egymáshoz csatlakozni .
Már a vírusirtót és a tűzfalat is kikapcsoltuk .. és igy sem volt jó . ( Amikor működött ezek a programok be voltak kapcsolva ).
Ha rámegyek a Find Games gomb-ra akkor én látom őt de nem tudok hozzá csatlakozni , ő viszont egyáltalán nem lát engem , és amikor ő a menübe van , egy-két perc után ki írja hogy connection failed vagy ilyesmit.
Esetleg valaki tudna segíteni ?
nos.
nekem és a haveromnak 1.1.1 es verzióvan captain scarlett és moxxi creature slaughter dlcjével+ a mechromacer carakterrel
egyszerűen csak annyit csináltunk hogy tungglen felmentünk a borderlands2-HU szobára és aztán a játékot lanra tettük és má lehetett is joinolni
(az én vírusírtóm ki van kapcsolva nem csak a játék miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!