Nem tölt se game-t se filmet se semmit a torrentem!?
Publikus oldalaknál előfordulhat olyan, hogy más statisztika van kiírva, mint ami valóban van.
A kliens jelzése valódi, ha ott nincs seeder akkor nincs kitől tölteni, és a partial seedertől is csak annyi adatot kaphatsz meg amennyi a legnagyobb százalékkal rendelkezőnek van meg. Ilyen esetben vagy meg kell várni amíg kapcsolódik seeder, vagy DHT-t indítani és az hátha talál valakit (nem egyből, lehet csak órák múlva).
Az alsó eszköztáron ki van írva. Ha "DHT ki van kapcsolva", akkor jobb klikk a szövegre, és bekapcsolod. Ha már be van kapcsolva (DHT: X csomópont), akkor nem kell semmit csinálni, a torrenten jobb klikk/tulajdonságoknál ellenőrzöd, hogy ott is be van-e pipálva).
De ez csak publikus trackernél működik, privát oldalon ajánlott kikapcsolni mert a DHT által forgalmazott adatot nem számolják el az oldalak. Ha viszont publikus helyről töltesz, számold bele hogy a világ felén éjszaka van, és lehet hogy amikor nálunk van éjszaka akkor fognak majd a tagok csatlakozni és tudnál tölteni.
A program alján, ahol a sebességek és állapotjelző ikonok vannak, vagy beállítások/bittorrent.
De itt zárt oldalról van szó, ezért ne kapcsold be, ha pedig be van akkor kapcsold ki, itt ez nem fog segíteni.
Az nC-n viszont nem jellemző hogy nincs seeder, kivéve ha friss a tartalom egy lassú feltöltőtől, és várósor alakul ki (1 seeder és többször annyi leecher). Ilyenkor meg kell várni amíg mindenki szépen lépésenként megkapja az adatot és átadja mindig a másiknak. Ezzel az állapottal akár órákba is telhet mire leér a tartalom. Ilyenkor érdemes lestoppolni, hogy minél kevesebb embernek kelljen átadni az adatot, és először csak pár embernek legyen meg, akik majd továbbadják az újaknak. Persze pont ez nem szokott történni, hanem 50-100 ember is vár, hogy az első seederek között lehessen. Aztán amikor beindul, akkor egyszerre mindenki seeder lesz és nem lesz kinek visszatölteni.
Hello!
Nekem az lenne a problémám hogy rendszeresen meghibásodik a u torrentem. ez azt jelenti hogy szépen töltögetek aztán egyik napról a másikra nem indul el a letöltés. az internet ugyan az minden változatlan csak egyszerüen nem tölt. ez már több géppel is elöfordult. ekkor megpróbáltam mindent ami eszembe jutott. u torrent ujra telepítés. internet böngészök ujratelepítése. a meghajtókon keresés torrent fájlokra és azok törlése majd ujra ujratelepítése a u torrentnek. eddig a megoldás csak az volt ha gépet cseréltem vagy újratelepítettem... mivel a gépek elfogytak vagyis jelenleg a házban található összes gépen ez a szituáció és újratelepíteni a win-t nem akarom tanácstalan vagyok. A segítséget elöre is Köszönöm.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!