D64-es kiterjesztesu file-t mivel lehet futtatni?
Letoltottem egy jatekot es nem tudom elinditani (windows 7-ben)
igen, nem nagyon ertek hozza...
nem nagyon szeretnek ertetlenkedni, de (most jon:) az emulatorral el tudom inditani a jatekot, udvozol, instrukciot ad, aztan keri a lemezoldalt.
Lehet hogy nem jo emulatort hasznalok. (van ilyen? dehat megis elindul)
szurke folt a fejemben e tema.
Régen játszottam már így. Talán halvány emlékek. A D64 az egy egész lemez képe, tehát a lemezről nem egy konkrét fájlt kell indítani. CCS64-et használom. Indít, majd F9. Itt kiválasztom a 8-as drive-ot, majd betallózom a D64-es fájlt aztán F" (Fast boot), majd RUN.
Konkrétan mi a játék neve?
Kipróbáltam neked:
Először is egy ez demo, tehát nem fogod tudni végigjátszani.
CSS betölt indít, majd F9, 8-as device, itt betallóüzod neki a boot.D64-et, aztán boot.
Elindul a játék, space. Itt kéri az "A" oldalt. Ekkor visszamész F9-el a lemezkezelőbe, itt nyomsz egy "balranyíl" kurzorbillentyűt. Ekkor visszamész a 3 választható D64-es lemezhez és kiválasztod az a.D64-et. Csak simán rámész a kurzorral és nyomsz egy F4-et(Select disc). Ezután visszadob a játékba, nyomsz egy SPACE-t és már megy is tovább a játék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!