Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Alcatel One Touch 990 telefonr...

Alcatel One Touch 990 telefonra ráraknám az Ice Cream Sandwichet (android 4) de lenne pár kérdésem. Help?

Figyelt kérdés

Az első h a telefon 600 mb procival és 512 rammal rendelkezik. elbírná a telefon vagy folyton akadozna? az android 4re írt programok futnának-e rajta?

hogyan ajánlott? a belső memória nagyon kevés, ezen javíthat a root? valaki segítene?

nagyzon kösz előre is :3

2012. nov. 1. 12:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát ez elég kevés a 4.0-hoz. Bár ha megnézed akkor a Sony Experia Tipo is 4.0-val fut de ott a Sony megoldotta az optimalizálást Te ezt nem fogod tudni megoldani.Szerintem esélyes hogy egy nyers android el sem indulna ezen a telefonon!
2012. nov. 1. 13:16
 2/5 A kérdező kommentje:

Már ne is haragudj, de elindulna, és rendesen fut is, ugyanis rajta van a 2.3.4-es verzió. vagyis eredetileg androidos ez a teló.

am köszi a választ, inkább nem próbálom meg.

2012. nov. 1. 19:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Az rendben van hogy androidos de ha a hardver nem megfelelőren erős(márpedig nem az) akkor nem fog elindulni a rendszer. Pc-n is így van ha nincs ami meghajtsa akkor nem indul el a szoftver! :)
2012. nov. 2. 15:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszi :))
2012. nov. 23. 21:43
 5/5 hando83 válasza:

Az Ice Cream Sandwich Rámegy a telcsire, én már azzal vettem.

Nem akadozik szépen fut minden.

2013. jan. 6. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!