Alig fut a GTA 4, pedig elég jó gépem van, megoldás? Többi lent
A gépem: ASUS ATI RADEON HD 5850 1GDDR5
INTEL CORE I5 2310 2.90 GHZ 6MB CHACE
4GB DDR3 RAM
USP 5550 500W TÁP
A játékot 1920x1080 ban futtatnám maxra feltolva az értékeket, de az árnyékot igy sem engedi. Eléggé laggol, és gyakran összeomlik a videokártya (vizszintes barna csíkok és a gépet ujra kell indítani)
Ha jobban kihúzom a kártyát a vezérlőprogramjában akk egy ideig jó,aztán megint összeomlik.
Valaki tudna megoldást? Szerintem ilyen géppel maxon simán kéne menni nem?
Tisztázzuk a dolgokat: A GTAIV egy ritka szarul sikerült port. Az 5850 már kissé elavult videókártya, nekem is olyan volt, nem is nagyon szerette a GTAIV-et. Ha összeomlik a géped a VGA OC miatt, akkor hagyd abba azonnal a túlhúzást, mivel az instabil rendszer veszélyes dolog, akár alaktrészkárosodás is lehet a vége. A vanilla GTAIV FHD-ban max grafikán való normális futási sebességéhez én egy i5 2500K-t 4GHZ-re húzva, egy Radeon 7850 OC vga-t, és ami legfontosabb, egy Marvell vezérlős SSD-n értem el, 8GB Ram mellett.
Egyébként a két konzol grafikája egy medium-os PC-s beállításnak felel meg, a PC-n kimaxolt GTAIV grafikája köröket ver a konzolokéra, nem mellesleg ugyebár a két fő konzolon nem valami gyakori a natív FHD-s leképezés, általában skáláznak igen.
Az én procim játék közben egyáltalán nem ugrik magasra tehát
szerintem az birja még.
Amugy ennek a2310-nek az az extrája h van benne egy integrált VGA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!