Csak photosoppal lehet ilyen képeket csinálni? Ha igen akkor egy kezdő tud ilyet?
ehez nem csak PS kell. azon kivül még 2-3 másik progi is.
a konkrét válasz meg nem. nem fogsz tudni kezdöként még hasonlót sem.
Nem csak photoshoppal. Van egy nagyon jó kis program: GIMP
Ezzel is lehet szórakozni. Viszont ehhez sok év tapasztalata szükséges. Nem fog menni egyből.
riogatni max téged szoktak :D van egy csomó rész amit csak ps-el és csak gimp-el nem rajzolsz meg soha a büdös életbe
max ha van egy rajz padod is hozzá
a kreativitás meg tanulható inkáb ezt nevezném riogatásnak
+Egyébként: "a kreativitás meg tanulható"
Ebben speciel nem értünk egyet, amit a piacon kreativitáskén eladnak, az szvsz valami egészen más lenni, de ez most ne legyen érdekes. Én szemről és észről beszéltem, szerinted ez olyan rémítő? A minimum, hogy lelkesítse Kérdezőt, hacsak nem tartja magát megfigyelőképesség nélküli félhülyének, de akkor mélyebben van a bajok gyökere.
Ihol egy gimpes próbálkozás. Tény, hogy messze nem olyan igényes, mint a bemutatottak, de időm se volt ám annyi tegnap óta, mint amazoknak, meg a műfaj sem túl vonzó a számomra. Éppenséggel lehet, hogy még tovább is fejlesztem, és akkor jobb lesz, mindenesetre kétszer ad, ki gyorsan ad...
Gimp. Csak Gimp. ;)
Boldog Újévet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!