A ram hang fájlokat MIVEL lehet megnyitni? És HOGY lehet átalakítani mp3 fájllá?
Figyelt kérdés
2012. okt. 30. 19:47
11/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Ez az mp3 felvevő tényleg működik elvileg.Kipróbáltam egyelőre csak egy video klip hangjával.
Fölvenni tényleg fölvette, csak egy baj van.
Ez minőségileg nem ugyanaz. Mert úgy hangzik mintha vmi távoli zajos helyen lett volna felvéve....
Azért szerettem volna valami "fájl átkonvertáló" progit találni.
Mert szinte mindent át lehet alakítani minden egyéb formátumuvá a video filmek esetében is. Sokat konvertálok ilyenből,olyanba....
De hang fájlok esetében ilyen "ram" fájllal még sose találkoztam. Azt se tudtam, hogy van ilyen....
Gondolom ez vmi régi tipus lehet....azért nem kezeli egyik konvertáló progi sem?! Gondolom....
Nade akkor ez van....
Köszönöm az eddigi segítségedet és a tanácsokat.
2012. okt. 31. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!