Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » 32-bites OPrendszerre nem...

Nanemtudom kérdése:

32-bites OPrendszerre nem engedi telepíteni a 32-bites programot?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan problémám van hogy átálltam Windows 7-re, pontosabban Windows 7 Ultimate 32-bit-re és van egy programom amit nem tudok feltelepíteni mert a telepítőben azt írja hogy "Support 32-bit OS only.", azaz hogy csak 32-bites OPrendszereket támogatja, de nekem 32-bites van és mégsem engedi feltelepíteni ezzel a hibával. Megpróbáltam Troubleshooting-al de azzal sem lett jó, mert régen a Windows XP-men SP3-on ment. Megpróbáltam magát a telepítést elindítani közvetlen, nem a listát ahol ki lehet választani a sok programból hogy melyiket szeretném.

Esetleg valakinek valami megoldása ha támadt szívesen várom, és persze köszönöm is!

2012. okt. 30. 10:19
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!