Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » VLC-VINDOW MEDIA PLAYER? HELP

Obivankenunincs kérdése:

VLC-VINDOW MEDIA PLAYER? HELP

Figyelt kérdés
a vlc és a windows media player valamiért nem akar pár videót képileg megjeleníteni, hang van kép nincs, hiába konvertálom át. mi lehet a baj?

2012. okt. 30. 06:40
 1/7 anonim ***** válasza:

A windowa media playeren nem csodálkozom, a VLC viszont mindent visz. Ha az se játssza le, akkor a konvertálással, vagy magával a forrással lesz a gond.

Persze nem írtad milyen videóról van szó, miről mire konvertálod, milyen kodeket és milyen programot használsz hozzá.

2012. okt. 30. 07:35
 2/7 A kérdező kommentje:
a videót letőltöttem a netről és alap mpg volt aviba konvertáltam. és többször is előfordult hogy nem játszotta le. A kodekkekhez nem értek öszintén megvallom nem is tudom mi az.
2012. okt. 30. 09:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Az Avi sok minden lehet, de a VLC Playernek mind az mpg mind az avi fájlokkal meg kell tudnia bírózni.

Az mpg-t lejátssza, csak a konvertálás után az avi-t nem? Ebben az esetben használj valami más programot az átkonvertálásra.

Amennyiben már eleve az mpg fájlt sem játssza le, úgy maga a videó hibás.

2012. okt. 30. 09:42
 4/7 A kérdező kommentje:
alapból se játszotta le, de sony vegas lejátsza.
2012. okt. 30. 09:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Erre nem tudok mint mondani, mpg fájlt simán le kellene játszania.

VLC-t innen töltötted le?

[link]

próbáld meg újratelepíteni.

Próbáld ki esetleg egy másik lejátszóval:

[link]

2012. okt. 30. 11:33
 6/7 A kérdező kommentje:
leszedtem mind a 2 és ujratelepítettem de nem jó, lehet annak köze h a laptopom képernyője rossz és egy küldő monitort használok? de nem hiszem mert van videó amit lejátszik:/
2012. okt. 30. 15:06
 7/7 A kérdező kommentje:
na baszus, megvan a hiba, mivel non stop be van dugva a fejhallgatom azzal volt a baja, kihúztam és most jó. köszönöm szépen.
2012. okt. 30. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!