Miért nincs felül elhelyezett fülek opció a firefoxomban?
Ha egy kicsit konkrétabban fogalmaznál.Talán a böngésző eszköztárra gondolsz?
Fülek alatt kiegészítőket értesz?....
Hát igen.
Ezért nem értettük meg egymást.Nem is értem hogy miért nem használtok magyar nyelvű firefox-ot és akkor egyértelmű lenne az eszköztár-menüsor és hasonló fogalmak.
Kérdezőnek én is nagyon köszönöm. Ritkahosszú idegrohamtól kímélt meg a kérdéssel és válasszal, most, hogy már én is így jártam a saját gépemmel is.
A kedves válaszolónak pedig üzenném, hogy a felül elhelyezett fülek az egy opció volt a régi firefoxokban, és a config menü magyar firefox esetén is angolul van.
Tudom, hogy már érkezett válasz, csak érdekességnek (ami szintén egy megoldás egy másik elállítódott beállításra):
browser.tabs.closeButtons
értékei:
0
Jelenítse meg a Bezárás gombot csak az aktív fülön
1
alapértelmezett, megjelenik az összes fülön
2
Nincsenek bezárás gombok
3
A lapok sor legvégén (jobbra) jelenik meg 1 bezárás gomb, ami az aktív fület zárja.
Nahát?!?!
Érdeklődve olvastam a pro és kontrát de egyet nem értek.
A firefox összes dolgát végigtúrtam hogy angol nyelvű opciót vagy szót találjak benne de nem sikerült,mindene magyar.Régebben én is jártam úgy hogy egy angol firefoxot magyarítottam és sok minden angol maradt.
Egyetértek a hozzászóláshoz miszerint használj magyar firefoxot. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!