Hogy tudok megnyitni egy *. exe fájlt Visual basic 2010 Expressben?
Van egy *.exe fájlom amit szerkeszteni szeretnék.
Egy játékhoz van ez a program, kódokat gyárt le.
Lehet valakinek ismerős: Metin2 Item Kreátor.
Ez ugye angol vagy német verzióban létezik. Ezt szeretném lemagyarosítani meg a hibákat kijavítani.
Mivel semennyire nem értek a programozáshoz (VB,C++,stb.)
így gondoltam ezt a meglévőt szerkesztem át.
Mivel alig van benne pár dolog ezért nem lenne nehéz, csak nem tudom hogy nyissam meg, hogy szerkeszthető legyen.
Próbálom megnyitni de ezt adja ki: [link]
Vagy esetleg van valami más program amivel tudom szerkeszteni?
Ha igen linket ha kérhetek.
*.exe fájlt szeretnél megnyitni? Az exe elvileg futtatható fájl, a program forrása kellene (C++ nál *.cpp vagy *.c vagy VB-nél *.vb (talán) akármilyen más programnyelven írt SZÖVEGFÁJL).
Bár nem ismerem annyira a Visual Studiot, de kétlem hogy lehet bináris exét megnyitni (Ha tévedek többi válaszoló írhatja...).
Köszönöm a választ de nincs hozzá semmilyen fájl.
Sajnos csak az *.exe van.
Akkor ezt nem tudom szerkeszteni?
Visual Studioban nem hinném, hogy van ilyen lehetőség.
Vannak ugyan speciális exe fálj visszafejtők (disassemblerek), de azokkal is csak gépi kódhoz közeli (assembly) forrást fogsz kapni, ha "nem értesz semennyire a programozáshoz" (te írtad), akkor nem érsz vele semmit, sőt ilyesmihez már elég profinak kellene lenni (én sem értek hozzá, esetleg keress valakit, aki kódvisszafejtéssel foglalkozik...).
Remélem tudtam segíteni.
Ja még annyi, hogy itt egy hasonló kérdés: [link]
Ezért különböztetünk meg nyílt/zárt forrású szoftvereket, a nyílt, aminek a kódját bárki megnézheti, módosíthatja, a zártnál csak a fejlesztő személy/cég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!