Sony vegas pro 10-ben az lenne a problémám, hogy le render-elek egy videót és amikor megnyitom a videót fekete fehér csíkok jelennek meg a videóbol semmi nem látszik. Valami ötlet mit csináljak?
Na, most megnéztem a videót, bár sok minden nem derül ki belőle.
Azt javaslom neked, hogy töltsd le az xvid kodeket innen:
A Lame kodeket is letöltheted az mp3 hanghoz, akkor biztosan jó lesz, de ezt most nem tudom hirtelen belinkelni.
Telepítsd fel, aztán amikor rendereled a videót, az xvid kodeket válaszd ki, nem a sima tömörítetlen avit a pcm hanggal, hanem hangnak is válassz Lame mp3-at, de másfále mp3 is jó, ha van olyan a gépeden.
Az egészet esetleg azzal is kezdhetnéd, hogy felteszed az ffdshow codecpack-ot, abban minden benne van, ami kell, bár én az új xvid-et és Lame-t külön szoktam feltenni.
De például ha wmv-t választanál wma hanggal, az így mindenféle telepítés nélkül is valószínűleg jó lenne. CSak éppen a wmv nem sok mindenre jó, az xvid-et meg minden viszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!