Milyen programmal tudnék videókat megvágni?
Az avidemux használata nem bonyolult.
Indítás után megnyitod a filmet, van alul két gomb, az egyik egy piros mezőben 'A', a másik egy hasonló 'B'. Ezekkel tudsz kijelölni egy szakaszt a megnyitott videóban, majd kitörölni vagy kivágni.
A File menü Append menüpontjával tudsz másik videót hozzáfűzni, ha az ugyan olyan bitsebességű, felbontású, stb.
A többi tulajdonságot pedig ki lehet tapasztalni.
A fájlnév után be kell írni a kiterjesztést, mert magától nem csinálja meg.
Amit elmentettél, egyszerűen nevezd át, hogy mögé írod '.avi'-t és kész is.
Légyszives vizsgáld meg ahogy én vagdostam... te is igy szoktad ?
Letőltöttem innen : [link] majd felinstaláltam,
és megnyitottam, majd az Openre kattintottam itt kikerestem a vagdalni való filmet majd Playt
adtam , ahnonnan akartam vágni, az ,, A ,, betüre kattintottam és ameddig tartson a vágás ott a
B betüre katt. az Open mellet levő Save Video- ra katt. alul a Fájlnév - hez odairtam
hogy : '.avi' - ahogy irtad , és kikerestem a ,,Videók,, ahová mentse és a
Mentés - re kattintottam, majd megnyitottam a VLC médialejátszóval de azt vettem észre hogy
filmet vagdosás nélkül játszodja le és a hang is nem eggyezik a beszélőkkel hamarabb van a hang.
a film mp4 - en van letőltve a youtube- ról amit vagdosni akartam.
mit nem csináltam jól és hogy kellene hogy sikeres legyen a vágás ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!