Van egy exe fájl, ami megnyitás után nem csinált semmit és mikor törölni akartam az írta, hogy a fájl használatban van. Már próbálkoztam újraindítással, de nem segített. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
2012. okt. 26. 21:17
1/4 spaceship válasza:
Gondolom a os el együt indul Ctrl+alt+del majd folyamatokban megkeresed az exe nevét folyamat leállítása gombra kattintasz és utánna tudod törölni.
Egyébként milyen exe és hol van? (ha a windows mappába van én nem birizgálnám)
2/4 ejbenjaro válasza:
3/4 A kérdező kommentje:
Lefuttattam a virustotalon és egy vírusírtó sem jelzett be, és a saját vírusírtóm sem jelzett, a folyamatok közt pedig nem találom az exe fájlt.
2012. okt. 26. 22:19
4/4 anonim válasza:
állítsd le és töröld az alábbiak küzül vmelyikkel:
(Lomtárba törlést! állíts be a beállításokban, ha még is szüksége lenne a Windows-nak rá onnan, viszaállíthatod,
...jav. a biztonság kedvéér, előtte készíts 1 Rendszer-visszaállítási pontot!)
Unlocker
vagy: [link]
OS: Windows 8, XP, Vista összes verz., Win7 x32, Win7 x64,
mindkető ingyenes és magyar nyelvű is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!