Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Solid edge vs solidworks mire...

Solid edge vs solidworks mire való az egyik, mire a másik?

Figyelt kérdés
illetve meik a jobb??

2012. okt. 25. 23:03
 1/1 anonim válasza:

Mindkét program 3D-s modellek tervezésére való, melyben meg tudod tervezni az alkatrészeket, majd ezekből össze tudod állítani az egész modellt. Én a solig edge-t nem használtam még, így nem tudom, melyik a jobb. Ugyanerre való az Inventor nevű program is,bár kezelhetőségében eltér a Solidworksétől. Mindkettőnek van előnye és hátránya is,ha van rá időd és energiád (meg türelmed mindkettőt feltelepíteni), akkor próbáld ki mindkettőt, hogy melyik tetszik jobban. Én most a Solidworks-öt használom.

Jah, és a kész alkatrészekről és modellekről tud 2Ds rajzot is készíteni, robbantott ábrát is tud, sőt kis "videóban" meg tudja mutatni az összeszerelést is 3Dben.

2012. nov. 7. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!