A kijelentkező képernyőről eltünt a hibernálási és készenléti ikon. Hogyan hozhatom elő?
Probléma adódott a net-re belépéssel , ezért a helyreállitó lemezt lefuttattam. Azóta változott meg néhány dolog. Próbálkoztam az energia gazdálkodási módoknál, de nem is adja fel lehetőségként a hibernálást.
(Egyébként Fujitsu Siemens laptop)
Én nem vagyok számítógépes szakember, de nekem bejött:
START >> Súgó és támogatás >> Válasszon feladatot: >Rendszer visszaállítás !
(egy korábbi, azaz még a hiba jelentkezési ideje előtti időpontra)
Az első válaszoló vagyok:
ha van a gépedhez bármilyen CD, amit akkor kaptál, amikor vetted és nem Windows van rajta,akkor azokat ted be mégegyszer és telepítsd, ha felkínálja. Keress rá google-n az Everest nevű programra és tölts le egy ingyenes verziót. Magyar nyelvű, s bár neked kínai lesz, de a játék lényege, hogy keresni kell a bal oldali menük kibontogatásával a sárga felkiáltójeleket/kérdőjeleket és az ott felkinált megoldási alternatívák szerintem menni fognak. (veblapot fog megadni, ahonnan driver tölthető le. ezt telepítsd! Tök legális és biztonságos)
Vezérlőpult -> Energiaellátás -> Hibernálás fül -> beikszel
Ekkor ha a Shift gombot nyomod, a Standby átváltozik Hibernate-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!