Snooki16 kérdése:
Camtasia Studio 8 programmal keszitett videot hogyan lehet atkonvertalni wmv fájlba?
Figyelt kérdés
Nem tudtam osszevagni a videot windows movie makerrel, ezert letoltottem a camtasia studio 8-at. Ezt viszont nem tudom feltolteni facebookra, csak ha wmv vagy akarmilyen mas fajl lenne. Ehhez nem talaltam megfelelo konvertalo programot, amely befogadna a camtasia fajlt. Valaki tudna ajanlani? fontos lenne..2012. okt. 24. 19:22
1/3 anonim válasza:
A program tud exportálni a következő formátumokba :
WMV, MOV, AVI, M4V, MP3 és gif.
Lehet hogy mentést végeztél és nem exportálást?
Ha nem sikerül Próbálkozz ezekkel :
Freemake Videokonverter
Format Factory
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszt, lehet h kiprobalom azokat a programokat. Az a baj h en nem vasaroltam meg a programot csak a 30 napos verziot hasznalom. Mots elvileg exportaltam de gyakorlatilag nem tortent semmi.
Meg tudnad mondani h pontosan lepesrol lepesre mit csinaljak?
2012. okt. 25. 22:47
3/3 anonim válasza:
Nem tudom tudtad-e megoldani vagy sem.De ha nem akkor válaszolj mert potyára nem irok egy "fél órát" :D !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!