3ds max - megéri?
Üdv mindenkinek! Pályaválasztás előtt állok, és a segítségeteket szeretném kérni. 3d modellezéssel/animálással szeretnék foglalkozni a jövőben és ehhez kapcsolódnak a kérdéseim is:
1. A 3d modellezőknek mennyire kell a rajztudás? Fontos, hogy szépen tudjanak rajzolni az animátorok/modellezők?
2. Mennyire keresik a 3ds max-s embereket Magyarországon?
3. Milyen az átlagfizetés ebben a szakmában, Magyarországi viszonylatban? (Tudom, hogy cég és cég között nagy eltérések lehetnek… de még is…?
4. Mi a véleményetek a Mesharray digital media iskoláról? Érdemes náluk tanulni a 3ds max-t?
Engem a Massive képzésük érdekelne, mert átfogó tanulmányokat kapnék a 3ds-val kapcsolatban. A válaszokat előre is köszönöm!
1.: természetesen kell tudni rajzolni.most egy moddelbe nem lehet egy pálcikás ember. egy modell ugy jo ha szépen van kidolgozva/ megrajzolva.
2.:Magyarországon az esélyed:0% ( ha külföldre mész,ott azért keresik a modellezőket,(játékhoz,vagy akár filmhez is)
3.: megint magyarországon(0%) de ha mégis találsz magadnak egy ilyet akkor talán olyan 200-300 ezer. ( ha jól dolgozol) de am nem tudom pontosab.
4:az iskolát nem ismerem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!