A win7 oprendszer hol tárolja a fagyásról a log fájlt? Az a problémám, hogy ha komolyabb programot indítok el akkor a gép függőleges csíkozású képernyőt produkál és lefagy.
Komolyabb program alatt értem a játékprogramokat pl: NFSonline, World of Tanks. /ez itt nem a reklám helye!/
Amíóta a probléma fenn áll cseréltem videókártyát, alaplapot, oprendszert, volt formatálva a vinyó. Szal nem tok rájönni mi a baja... :I
Pedig világos: tápegység.
Márka, típus?
a márkát nem tom de a configom: amd6000dualcore+radeon hd6750+win7 + 400Wattos táp, ezek szerint egy táp csere megoldja a problémát?
bár már megvettem az uj procit /fx4100/ + az uj alaplapot: gigabyte GA-970A-UD3, remélem ezek majd kevesebbet fogyasztanak, a proci biztos mert az amd6k nak 125watt a felvett értéke az fx4100-nak meg 95watt. Vagy rosszul gondolom?
Meddig tart megnézni a típusát?
Ha rossz minőségű táp, akkor tök mindegy milyen a konfig, ha olyan napja van, akkor gondol egyet és elszáll. Ha szerencséd van csak a táp megy gallyra, ha nincs akkor visz még magával pár drága alkatrészt is.
Ilyen fejlesztések mellett ne a tápon spórolj!
codegen 400W model: 300xx, Az alábbi configot figyelembe véve mire kellene ezt a tápot cserélnem?
proci: fx4100
video: radeon hd6750
ram kingston 8gb 1600mhz
alaplap: GIGABYTE GA-970A-UD3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!