Egy merevlemezen egy patricion ket win xp van, hogyan lehet letorolni az egyiket?
hogy mivan? Egy HDDn egy es ugyanazon perticion belul ket tok egyforma rendeszer? :P es mindketto mukodik ha ezt megcsinlatad isten vagy
Nem vagyok kezdo ! ez azert alapos buheralast igenyel azert! kapasbol meg nem tudom mondani hogy egyaltalan meg lehete csinlani!
HA ket kulonbozo particion van akkgor toroheto az egyik(siman formazod) bar ezutan esetleg a Boot.ini t ujra kell majd irni!
ha megis ugyvan ahogy irtad akkor sokkal de sokkal hamrabb megy ha mindet leformazol es ujrateszel azt ami neked megfelelo legyen az barmilyen Windows, Linux vagy barmi egyeb!
ezzel csak annyit igzoltal hogy 2x van meg a win konyvtar a meghajton azt nem hogy mindketo megy is!
Ha megy mind2 akkor bootolaskor megkerdezne hogy melyiket akarod hasznalni! de gondolom itt nem kerdezi meg csak siman indul akkor nagyon valoszinu hogy az uj megy csak a reginek az osszes adata fileja ottmaradt
mivel a win konyvtar mar letezett ezert o csinalt maganak egy masikat win0 neven ennyi! nezd meg a boot.ini be hogy meik mukodik a masikat siman torold le!
az a csel :P grat hozza :P
hat akkor jarsz a legjobban ha formazol es felteszel egyet ami kell!
Meg lehet manyokolni :P hogy letorlod amieik nem kell es utana a boot.ini be is kitorlod vagy ha az a "defalult" akkor eleg az idot 0 ra valtoztatni es nem kerdi meg hanem az indul ami "defalult" - de szerintem ugysem lesz tokeletes
szoval egyszerubb de foleg jobb ha siman formazol es felteszed megint ami kell mostmar rendesen! ha elkezdessz belemszani es torogetni eleg egy rossz veszo valahol es egyik sem fog menni aztan keresheted hogy mivan!
Tedd ujra ami kell de elobb formazd le ezket!
Utana esetleg "ghost" es akkor maskor nem kell annyit vacakolni ha elromlik valami!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!