Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen a Rome Total War...

Milyen a Rome Total War (Bővebben lent)?

Figyelt kérdés

Igazság szerint nekem is megvan, de sajna nem fut a gépemen (laptopm van),mert már gyenge. Az lenne a kérdésem,hogy lehet olyat csinálni a Rome Total War-ban,hogy pl.: van az ellenség és akkor oldalról is tudok támadni meg előröl is?

Meg szerintetek jó játék?

2009. aug. 8. 17:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem jó játék, én sokat játszottam vele. Nem lehet túl erős géped ezek szerint, mivel nem valami új játék ez. De hogy érted azt, hogy elölről meg oldalról?
2009. aug. 8. 18:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Amúgy lehet,hogy csak tele van a hdd na mindegy. Úgy értem,hogy van egy sereg és áll egy helybe és én kicsit messze állok vele szemben vagyis lesben és az a kérdésem,hogy pl.: indítok oldalról egy támadást nem szemből olyat lehet?
2009. aug. 8. 22:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Csata nézetben, avagy térkép nézetben? Mert ez nem világos számomra.
2009. aug. 9. 12:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Próbálj elképzelni magadat előre nézel én szemben vagyok veled és két barátom a jobb és a bal kezedhez áll szemben és énis elindulok feléd meg a két barátom is.
2009. aug. 9. 14:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen így is lehet támadni, és így összeadódnak a seregek, nem kell egyesíteni őket, csak oda kell állni az ellen mellé, és az egyikkel megtámadod, akkor a te példád szerint hárman fogtok engem támadni, hiába csak az egyikkel kezdtél el támadni engem, a két másik sereg besegít.
2009. aug. 9. 14:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Oks. Köszi am már végigvitted?
2009. aug. 9. 19:12
 7/8 anonim ***** válasza:
hát pont végén untam rá a játékra mindig, amikor már ellened fordul mindenki, de végül is majdnem :D
2009. aug. 9. 19:54
 8/8 anonim válasza:
írd be a youtubeon a keresőbe, hogy "Prince of Macedon", ott látni fogod milyen a játék az egyik legjobb RTWos szemszögéből
2010. jan. 1. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!