Szilvi & Argos kérdése:
S. O. S. Hogy lehet eltűnt videókat visszanyerni a számítógépben?
Figyelt kérdés
A windows saját keresőjével rákerestem a gépben lévő összes videóra. Ezt a keresést elmentettem és a kiadott fájlokat rendezgettem, kivágtam-másoltam-beillesztettem. Igen ám, de jó pár vidi eltűnt, a kereső nem találja és én sem...a lomtár pedig nem mutat törölt elemet.
Hogyan kereshetném meg, hozhatnám vissza az eltűnt videóimat???
Nagyon fontos lenne...
Köszönöm a válaszokat!
2012. okt. 20. 23:49
1/6 MaXXeGee válasza:
TuneUp Undelete :) Keress rá googleban. ez egy kis progi, ami a lomtárból törölt elemeket is vissza tudja állítani. Nem mindent, mert ami már felülíródott, az nem menthető, de ami még nem arra van esély, hogy megtalálod, és vissza tudod állítani.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!
Még ma kipróbálom!
2012. okt. 21. 12:01
4/6 A kérdező kommentje:
Sikerült visszanyerni a korábban letörölt képeket-vidiket! :)))
Viszont egy csomó "felülírt állapotú" a program szerint...ezeket sehogy nem lehet visszanyerni??
2012. okt. 21. 16:20
5/6 anonim válasza:
Láttam a friss kérdésedet is, ott is megírtam. A felülírtat sajnos sehogy...
6/6 A kérdező kommentje:
azért köszönöm!
2012. okt. 21. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!