Valaki tud nekem ajánlani zeneszerkesztő programokat?
Figyelt kérdés
Egy teljesen MAGYAR nyelvű program kéne amivel mindent lehet csinálni pl: éneklést szerkeszteni hangot felvenni...stb.
(mivel szeretnék egy számot csinálni) a válaszokat előre is köszönöm : )
2012. okt. 20. 23:06
1/1 gepzene válasza:
A hegy és Mohamed példáján felbuzdulva lehet, hogy érdemes kicsit beleártanod magad az angolba, legalább zenei szakbarbár angol szinten. Nem jól fogalmaztam: muszáj lesz, mert nincs más. Én sose találkoztam magyar zeneszerkesztővel. Az Audacity-t fordítják a srácok szabadidejükben, és tök jó, csak ott nincs BPM alapú időtengely. Ha arra utazol, hogy hatékonyan dolgozz kevés angol szóval, akkor kóstold meg az Ableton Live nevű szörnyet. Önmagában is jól el lehet hentelgetni vele. Ha kis méretű és nagy tudású jobban tetszene, és a hagyományosabb forma is előny, akkor Cockos Reaper. Az FLStudio is megér egy próbát, sokan kreálnak vele ének+zenét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!